iborg

Alla inlägg under januari 2014

Av Ida - 12 januari 2014 10:26

Igår tog jag det väldigt lugnt på morgonen. Kollade en film, förberedde tills imorgon och spelade candy Crush. Vid 12 träffade jag Emma på gymmet och vi gick igenom hela kroppen. Och det känns idag!!!
Sen åt jag lite lunch och tog det allmänt lugnt.

Det hade snöat på natten och även under dagen så när jag vid 4 skulle cykla till bilen 6 km bort gjorde jag ju nästan det med livet som insatts. Nej, skämt och sido, men lite läskigt var det. Jag körde till farmor och farfar där jag fick god mat och trevligt sällskap.
Sen åkte jag till Barbara och P-O och här är jag nu. Väntar på att Rosalie ska vakna:) så får vi se vad som händer idag. Imorgon börjar ny kurs. Organens struktur och funktion tror jag den heter!

Jag fick gräva fram bilen!

Sällskap i sängen av Sloggi:)

Av Ida - 10 januari 2014 17:23

Tentan hade jag igår och jag hoppas den gick bra! Tog ca 4 timmar och efter det var jag heeeelt slut!

Vi hade Kv-middag på kvällen med ett möte innan. Väldigt trevligt måste jag säga! Kommer bli ett bra år, det känner jag på mig. De gamla i KV lagade mat till oss och vi tränade på att blanda drinkar.

Imorse sov jag till 9, skönt! Sen kollade jag en film, cyklade till polisen och hämtade mitt pass. Sen åkte jag, Sara och Johanna till hufudstaden. Väldigt mysigt! Vi gick runt som värsta turisterna och kollade det mesta:) nu är vi påväg tillbaka till Uppsala. Blir kanske restaurang besök senare.

Har en väldigt lugn helg framför mig. Inget att plugga, skönt! Ska nog ta mig ner mot Stockholm igen och träffa släkten!:)

Av Ida - 8 januari 2014 18:26

Nu har jag lagt undan papperna tills imorgon, det får gå som det går. Jag kan inte sitta och plugga hur länge som helst, speciellt inte dagen innan.

Vi hade frågestund från 8-12 idag där de flesta lärare var med. Kände ändå att jag hade koll på det mesta vilket är skönt. Men jag blev grymt imponerad över hur många i klassen överanalyserar och gör det mer krångligt än vad det egentligen är. För det är inte så svårt tycker jag, det är vara det att det är ett väldigt stort område med enormt innehåll. Det är det som är det svåra tycker jag, att hålla reda på saker och ting. Men alla är vi olika!:)

Sen åkte jag hem och åt lunch. Sara kom över runt 1 så satt vi till 4 och kollade lite gamla tentor och disskuterade och så. Sen gick jag, hör och häpna, till gymmet!! För första gången på över en månad stod jag på crosstrainern igen. Och denna gång var jag allt ifrån ensam! Det var nästan kö för att få ett löpband, sjukt ju. Alla nyårslöften som kommit till. Själv bröt jag mitt direkt, samma kväll! Tror inte riktigt på det där med nyårslöften.

Nu har jag ätit, duschat och sitter i sängen och skriver här. Vad gör man i ett rum i en lägenhet en kväll när man inte pluggar? Hm. Annars brukar vi liksom hitta på något. Men Emma pluggar och sara tränar bandy. Jag ska iaf se klart paradise hotell från igår. Ev se en film.
Ni som inte sett vivla France! se den. Sjukt rolig fransk(!) komedi. Kanske blir den ikväll!:)

Av Ida - 7 januari 2014 21:18

Och så var det kväll igen! Tog lite sovmorgon imorse och kollade på paradise till frukost. Jeppe(!?) åkte ju ut! Men tror att han kommer tillbaka igen på något sett. Det är ju därför jag tittar på det!
Jag gick till Emma lite över 9 sen pluggade vi effektivt till 6, med en timmes lunch;) kändes ändå bra!

Nu ikväll körde jag och hämtade Sara på Arlanda, kul att träffa henne igen! Känns som denna terminen kommer bli bra!
Imorgon är det skola 8-12, frågestund till tentan som är på torsdag!

Nu har jag ju sett klart one tree Hill. Måste hitta en ny serie, hade liksom suttit fint med en 40 minutrare nu innan jag ska sova!

Vi hade lite svårt att hitta just det pappret vi letade efter. Känns som att det blir mindre kaos varje gång man drar fram allt!

Av Ida - 6 januari 2014 20:06

Det var med blandade känslor som jag styrde bilen mot Uppsala imorse. Var tog tiden vägen? Vill ju vara hemma längre!! Jag körde lite över 9 och sen hämtade jag Johanna i Malmö. Sen körde vi mot Hässleholm där vi hämtade Ingrid. Påvägen dit körde vi inom Trixie och sa hej. Bilen blev fullproppad och tillochmed tre marsvin hängde med, haha.

Johanna förhörde mig på tentafrågor nästan hela vägen kändes det som. Så fick pluggat också! Jag körde hela vägen, tyckte det var lika bra, var inte alls trött. Förrän nu!

Vi stannade på donken och sista biten skippade vi plugg. Alla tre ville hem igen så vi var påväg att vända flera gånger. usch, jobbigt när man åker hemifrån. Det ska iaf bli kul att träffa alla kompisar igen!:) Jag hoppade av hemma hos mig och johanna tog bilen och körde till sig där den ska stå. Sen var det dags för att gå till affären, behövde mjölk till imorgon. Nu har jag packat upp alla saker och ligger i sängen. Imorgon ska jag träffa Emma och plugga gärnet.

Får passa på att tacka alla som jag träffat, speciellt min mamma, för dessa två veckor som jag varit hemma. Det kunde inte blivit bättre! ?

Higgins hjälpte till att plugga igår!:)

Av Ida - 5 januari 2014 22:36

Usch jobbigt, sista natten hemma nu. Vill ju ha längre jullov!! Men imorgon bär det av till Uppsala igen. Vill bara få tentan gjord så det är över!:)

Av Ida - 2 januari 2014 19:36

Så är statusen just nu på min bil förtillfälligt. Helt plötsligt slutade bilen att starta så har behövt startkablar varje gång den ska igång, drygt. Men idag fick den nytt batteri och går som en klocka. Fast som sagt, det läcker fortfarande in. Det får fixas till våren för nu ska den upp till Uppsala! Nog skrivet om min bil.

Det är nytt år, Gott nytt år för tusan! Jag kunde inre skriva något igår, var inte människa till det.. Mådde verkligen skit. Det var första gången sen studentveckan som jag mådde så pass dåligt. Men det är över nu, tacka gudarna för det!

Det var iaf en riktigt, riktigt bra fest. Många som jag inte träffat på väldigt länge. Min barndomsvän Challe var hemma från Australien vilket var superkul!

Igår fick jag inte mycket gjort. Och idag har jag pluggat, skönt att vara hemma och kunna få stöd från mina dogs. Fick ett roligt sms nu ikväll som började: Hej alla hönsplockare!
Haha, så nu har jag gått och blivit det också;)

Jag hängde med mamma på träning ikväll, oj oj. Jag har inte tränat på en månad, det kändes!

Har det grymt bra här hemma men saknar ändå mina vänner uppe i Uppsala. Men snart ses vi igen!:)

Ovido - Quiz & Flashcards