iborg

Alla inlägg under november 2013

Av Ida - 8 november 2013 20:15

Gym, plugg, mat, gym och dukning till Phlugan som jag ska vara med och servera på.

Är trött så orkar inte skriva mer. Ha en bra fredag!:)

Av Ida - 7 november 2013 22:36

Idag var det min absoluta favoritdag på hela året(nej, inte alls egoistisk eller så..) Jag skulle egentligen gå upp tidigt och träna men låg kvar i sängen och unnade mig ett avsnitt one tree Hill. Sen ringde mamma och gratulerade. Känns så konstigt att inte vara hemma och fira min födelsedag! Pappa ringde både spelade musik och hade en tröja med mig på sig idag! Sen satt jag och pluggade till 11 och gick till gymmet då istället. Körde lite tyngre på crosstrainern idag, men är inte lika motiverad till träning längre. Men det kommer nog tillbaka när jag är i rutiner igen.

Jag kom hem och åt lunch och fortsatte sedan att plugga till 4 och då gick jag till ett konditori och köpte en prinsesstårta:)
Mobilen har ringt och har fått fina sms, det betyder verkligen väldigt mycket!

Sen träffade jag Sara som första person (utom hon som tog betalt av tårtan) som jag pratade med på hela dagen. Hon hjälpte mig att handla inför kvällen och sen lagade vi mat tillsammans här i lägenheten. Det blev sånna tortillasbröd med ost, skinka och tomat till snacks och sen hade vi bakad potatis till mat med baconröra och kycklingröra. Det blev jättegott! Bästa Johanna kom på och även Emma och Erik. Supermysigt! Jag fick en mugg av Emma och Erik, precis den som jag skulle köpa efter nästa tenta. Den är samma serie som den jag köpte för ett tag sen fast i mörk turkos.

De sjöng hela födelsedags låten och vi åt tårta och drack te.

Jag har haft en väldigt bra dag trots allt plugg. Kvällen lyfte verkligen upp det! Jag inte hunnit kolla på Facebook än så tänkte gå in där och svara på lite inlägg. Kul att så många tänker på mig!

Pappas tröja som han hade på sig idag

Erik, Emma, Sara och Johanna:)

Bjuder på en bild på mig själv också!

[Bild]

Klart det skulle vara prinsesstårta!

Av Ida - 6 november 2013 16:28

Det är vad jag har gjort idag. Tycker det är sjukt svårt i skolan just nu och om 2 veckor är det tenta. Måste snart börja fatta. Tycker att jag pluggar hela tiden men det fastnar liksom inte.

Snart ska jag iaf bege mig ut på stan och träffa Johanna. Sen ska vi fira Georg som fyller 20 idag!

Tänk, för ett år sen satt jag på planet från en oförglömlig resa till Sydafrika. Så mycket som har hunnit ändars på
ett år och så kul jag har haft!

Hoppas ni ser giraffen:)

Av Ida - 5 november 2013 20:53

Hej på er!
Jag vet att jag har varit kass på att skriva här över helgen, men har helt enkelt glömt bort det!

Jag åkte hem i torsdags kväll. Sara och Johanna var så snälla och körde mig till Arlanda. Sen var tyvärr planet försenat så var väl hemma runt 10. Då var det god kvällsfika som stod på schemat och presentöppning! Det var så mysigt att komma hem, och Anton blev faktiskt glad!

På fredagen satt jag och pluggade lite, åkte till stan och gjorde lite ärende men njöt mest av att bara vara hemma. På kvällen kom mormor, morfar, jenny, Johan och barnen. Så mysigt att träffa alla! Och mamma hade, som vanligt, gjort hur god mat som helst!

På lördagen steg jag upp och började plugga. Sen vid typ två åkte jag in till emporia och mötte upp Gabby och Caroline. Så kul att träffa dom igen! Nu vet jag dessutom att Gabby är en trogen följare här på bloggen, så ett extra stort tack till dig för helgen!
Ett litet tips, när ni lämnar emporia, se till att ni har betalat parkeringen INNAN ni beger ut från parkeringen. Annars får ni springa omkring och få arga blickar på er!

Sen åkte jag och gabby ut till Österlen, köpte med oss pizza och gjorde oss iordning hos Tobbe. Sen åkte vi till en förfest och bussen gick därifrån vid 12 till tingvalla. Resten är mest en stor minneslucka...

Söndagen ska vi inte ens tala om. Har nog inte mått så dåligt! Får hoppas jag inte fått borg-genen bara! Pappa körde mig till Sturup, planet var försenat men kom tillslut till Uppsala. Var mer död än levande när jag väl var hemma så gick och la mig.

Igår hade vi basgruppsmöte till 12 sen pluggade jag till 17 och då kom Högborg upp. Vi gick på en sri lankisk(?!) restaurang, gott!
Sen kollade vi lite tv och gick och la oss.

Idag ringde klockan vid 7, hade två föreläsningar. Hem och åt lunch med högborg och pluggade. Medan jag pluggade så stod högborg i köket och lagade mat, lyxigt. Jag gick och körde en timme core och när jag kom hem så åt vi en väldigt god tacopaj.

Nu sitter vi och kollar tv, äter fruktsallad och dricker te!

Ska bli bättre på detta!

Mysisar!

Vår katt gillar väskor, så är det bara!:)

Kvällsfika?

Anton!!!!

[Bild]

Världens bästa Gabby!

Ovido - Quiz & Flashcards