iborg

Alla inlägg under november 2013

Av Ida - 18 november 2013 16:28

Så, kom precis tillbaka från skolan där jag hade munta mellan 3 och 4. Segt och vänta hela dagen, man vill liksom inte börja blanda in annat innan man har gjort tentan.

Jag gick upp vid 7, gick till gymmet och ställde mig på crosstrainern. Men efter 10 min började jag känna mig yr och mycket tröttade än vanligt. Jag håller på att få en visdomstand där nere så kan ju fått någon infektion eller något. Kände inte att det var värt att fortsätta så gick på löpbandet i 20 min istället. Så får det räcka för idag, vill hålla veckan ut!

Sen satt jag och pluggade lite, men saknade motivation. Klarade flera banor på candy crush iaf!:) sen gick jag en sväng till Claes Ohlsson och köpte bläckpatroner och sen gick jag och handlade mat.
Tillslut blev det dags så att jag kunde cykla iväg. Jag var inte så nervös, det lönar liksom inte sig. Vi var 4 st från vår basgrupp som var tillsammans med en lärare. Läraren ställde frågor till var och en, och så gick det runt. Det kändes som att jag kunde svara på mina frågor helt okej iaf. Tills sista, haha vilket skämt! Trodde inte att vi hade det till tentan men jo visst det hade vi. Kunde på något sätt komma på lite saker till svaret. Men det är ju 60% som gäller. Svarar man fel på en fråga så borde man bli godkänd, tycker jag iaf! Vi får reda på resultaten antingen imorgon eller på onsdag. Så får hålla tummarna!

Snart kommer sara och hämtar mig. Hon har fått nycklarna till sin EGNA lägenhet, fatta vad coolt! Så hon har handlat soffa och lite sånt så ska jag hjälpa henne och bära upp den. Imorgon är det nya tag!

Måste kanske städa skrivbordet någon dag med?!

Av Ida - 16 november 2013 19:51

Idag gick jag upp vid 7, hade tvättid till 12 och det behövdes verkligen! Sen satt jag och pluggade mellan maskinbytena och gick till gymmet innan lunch. Sen kom jag hem, åt lunch och fortsatte plugga. Renskrev en sjukt jobbig föreläsning där det mesta var på engelska. Tacka vet jag Google translate! Jag tog lördag vid 5, man kan inte plugga hela kvällen. 8 timmar räcker, tycker jag! Jag får nog inte in något ändå de resterande timmarna. Får se om det räcker! Har imorgon kvar, då ska jag plugga med Emma så kan vi förhöra varandra. Sen har jag bara legat i sängen och glott på paddan. Lite info om vad som händer framöver:
Denna helgen är det plugg plugg plugg
Mån: muntlig tentan, biokemi
Tors: praktisk tenta histologi
Fre:skriftlig tenta histologi
Helg: hjälpa Sara med inflytt!!!!! Hembjudnings återbjudning blir det nog också!
Vecka med föreläsningar
Helg: Maja kommer upp!!:) på söndagen ska vi åka ner till Stockholm, träffa farmor och farfar och på kvällen gå på Stockholm horse show! Sjukt kul!
Nästa helg: HEM!!
Helgen efter det: jobb med grisarna och återbjudning!
Sen är det bara sista veckan innan jul!:)
Så det är fullspäckat! Känns som att det kommer gå snabbt! Nu ska jag dega ner mig lite till i min ensamhet. Ha de!

Jag saknar mina kompisar! Sitter öde i en stor läskig lägenhet:(

Av Ida - 15 november 2013 19:13

Mums! Nu håller jag kväll och öppnar blocken först imorgon igen!

Av Ida - 15 november 2013 07:02

Det sägs ju att gröt ska vara en bra start på morgonen. Men håller på att bli knäpp!

[Bild]

De senaste dagarna har det blivit såhär. Har exakt lika mycket som innan både skål, gröt och tid. Varför blir det då så ibland bara?!

Av Ida - 13 november 2013 21:37

Hej och god kväll!
Idag hade vi en sjuuuuuuuuuuuk jobbig föreläsning. Tror alla i klassen satt som levande frågetecken! Man hörde knappt om föreläsaren pratade svenska, engelska eller kinesiska. Efter 2 timmar var jag helt slut. Men då var det dags för 2 timmar uppföljning av fall 5. Kändes ändå som att jag hade lite, lite koll på detta. Men behövs fräschas till innan måndag då det är tentadags. Vi slutade vid 12 och åt lunch. Sen begav jag och Sara oss ut mot ultuna, cyklade lite fel på vägen men hittade tillslut fram Efter lite cykling i skog. Vi satt några timmar och mikroskoperade. Känns lite bättre nu, hann igenom en hel del, resten får bli till nästa vecka då vi har tenta på det också. Jag var hemma vid 4, åt och satte mig sen och försökte plugga lite, segt!

Vid 7 skulle jag gå och träna skivstång men när jag kom till cykeln såg att att min nyckel hade blivit så pass böjd att jag inte kunde låsa upp. Jag hann innan nyckelgubben stängde sin affär och han kunde platta till den. Men jag missade mitt pass... Stod en halvtimme på crosstrainern istället. Har läst lite anteckningar efter jag tränade men ska nu sova, trött!

Glömde hu en sak! När det blev tråkigt på föreläsningen spelade jag en runda candy crush och KLARADE den bana jag har hållit på med sen jag flyttade upp!!!

Så ser det ut hos mig just nu!

Av Ida - 11 november 2013 19:55

Usch, har igen rolig känsla just nu. Hänger inte riktigt med i skolan känns det som, tenta på måndag,torsdag och fredag nästa vecka. Får hoppas det klarnar! Tycker mest det är svår att veta var man ska begränsa sig och sen lära sig allt. Idag hade vi mikroskopering och sen en förvirrande föreläsning om cancer. Vi slutade lite efter 12 och sen har jag suttit och pluggat till 7. Vet knappt själv vad jag har pluggat på. Men men, nu ska jag sluta klaga, gå på 90 min box och sen sova! :)

Vill ha min hund här!!

Av Ida - 10 november 2013 18:21

Idag mår jag inte bra! Serveringen gick bra, började eftersittningen vid 3, galet! Sen kom jag till johanna vid 8, sov till halv 1 och varit som en zoombie! Men eh, jag dygnade för första gången i mitt liv!

Fridolf serverar sara på "natten"

Av Ida - 9 november 2013 23:33

Idag gick jag upp vid halv 8, åt frukost och satte mig och pluggade till 11. Sen mötte jag Sara på gymmet och vi körde armar och axlar, högst orutinerat!

Detta för att vi sedan träffades på skolan halv 3 och åt tacos och började förbereda inför kvällens servering. 5orna +6orna gjorde ett jättebra spex som vi fick kolla på. Sen var det dags att inta position. Under kvällens gång har vi serverar snaps, vin, svartsoppa, gås och snart efterrätt. Har faktiskt inte spillt överdrivet mycket. Jag och sara har ett väldigt härligt gäng. Deras klass heter Kaos Kaos och det stämmer verkligen! De började utbildningen 83 så de har varit med ett tag!

Nu sitter vi och väntar på att efterrätten ska serveras, avdukning och sen är det EFTERSITTNING!!!

Ovido - Quiz & Flashcards