iborg

Alla inlägg den 16 februari 2014

Av Ida - 16 februari 2014 17:16

Så, nu har jag tid! Tänkte dra vad som hänt i dagarna.
I torsdags var vi i skolan till 12.30 sen åkte vi till sara och åt lunch för att därifrån cykla till stan och en av nationerna. Där började fortsättning på kursen 13.30 Vi hade en och samma föreläsare hela dagen och han var verkligen duktig. Han jobbar bland annat som ordningsvakt men har mycket livserfarenhet på annat håll också. Tiden gick lite fortare och kvällsmaten blev på Max. Vi var klara där vid nio och jag var helt slut. Kändes som att tentan i måndags liksom pumpade ut en och jag som dessutom blev sjuk på kuppen. Men men.
Sen var det fredag! Vi gick i skolan från 8.15-13.30 Det var en lugn och skön dag. Jag och Sara stannade kvar och pluggade till 16.30 Kändes helt tomt och öde att sitta en fredagseftermiddag i skolan. Sen var det dags att börja förbereda till allahjärtansdag puben som skulle gå av slapeln. Vi var lite underbemannade så sara stannade kvar ett tag extra. Jag stod i köket och fixade hamburgare. Tyckte ändå det gick bra. Vi sålde nog 65 stycken iaf! Sen var det nog ett litet missförstånd. Vi trodde att de skulle gå efter maten men många var kvar till 23.30 Så jag kom därifrån runt midnatt och cyklade hem själv. Tur jag har mamma som jag kan ringa!!
Igår vaknade jag ändå ganska tidigt så låg kvar i sängen och kollade film. Sen pluggade jag lite, cyklade och handlade både på Willys och Ica. Mina matlådor var slut så det var dags att fylla på lite. Så lagade 8 kycklingrätter. 4 kyckling med mango och 4 kycklingwok. Sen var det dags att börja fixa mig lite. Sara hämtade mig runt 19.30 och sen åkte vi hem till henne och åt lite pizza. Kul att träffa hennes vänner hemifrån! Vi kollade mello och spelade lite drickarspel. Vid 23.30 gick vi från sara och letade upp ett uteställe där alla fick komma in. 2 av Saras kompisar gick dock hem innan. Det var rätt trångt ibörjan men sen öppnade de ett till dansgolv och vi kunde dansa av oss lite. Det var skoj! De stängde vid 3 så sen gick vi till kebabhuset. Jag var faktiskt inte hungrig så tog bara en dricka. Kom hem lite över 4.
Idag vaknade jag vid halv 9, kollade en film och tog det lugnt till 11. Sen satte jag mig med lite plugg och sen var det lunch. Försöker tömma frysen så idag blev det fiskpinnar, inte så nyttigt kanske men vill inte slänga dom! Sen kokade jag lite potatis men kom på att mjölken var slut så passade på att sticka ner till stan och handla lite saker och mjölk. Jag gjorde en potatis och palsternacksmos men fisk(!). Det var första gången jag lagade något med vit kokt fisk men tycker ändå att det smakade bra!
Nu har jag suttit i 2 timmar med det sista så är ikapp igen, skönt!
Tänkte ta en macka och lite fruktsallad och sen kolla en film:)

Ovido - Quiz & Flashcards