iborg

Alla inlägg den 31 mars 2014

Av Ida - 31 mars 2014 21:29

I lördags jobbade jag. Det var grisningshelg och en sugga hade öppnar grinen och grisat ner i kulverten. Inte det roligaste man kunde se kl 7 på morgonen... Men efter en tid fick jag upp 19 friska, men hungriga små kultingar. Lite senare hittade jag en sugga som fastnat under några brädor och riktigt kilat in sig. Jag ringde till systern till bröderna som har gården, då den ena var på semester och den andra jobbade på annan ort. Systern är veterinär och hon kom och hjälte mig. Suggan mådde inte så bra, men får hoppas att hon blir bättre! Efter lite oflyt på morgonen så gick det bättre senare. När jag kom hem från jobb gick jag ut och sprang en runda. Var rätt trött i kroppen så det gick inte så snabbt. Efter springturen körde jag och handlade, lånade Saras bil till detta. Väldigt skönt att slippa cykla med en massa mat!! Sen körde jag till Saras lägenhet och började laga mat. Det blev tacos och Sara kom tillbaka från stallet nästan lagom tills maten var klar. Vi kollade på delivery man, mysig film!

Sen var det ju det här med klockan... Ställer mest till med besvär tycker jag, speciellt när man inte vet om mobilen ställer om sig själv och man ska jobba. Ställde klockan en timme tidigare men såg att den ställt om sig så kunde sova lite till. Upp och jobba. Det gick mycket bättre igår att jobba. Fick tom kastrera lite, bra inför anatomitentan;) Veterinär-systern hade varit gullig och bakat kaka till mig, gott! När jag slutade körde jag hem och duschade. Sen körde jag och hämtade Sara så körde vi och köpte ett par stolar till hennes balkong, superbra blev det!
Sen cyklade jag hem, lagade fyllda paprikor och pluggade lite(ytterst lite).

Imorse gick jag upp tidigare och fick pluggat lite. Vi hade föreläsning 9-11 och dissektion hela eftermiddagen. Vid halv 3 började vi känna oss väldigt färdiga, man orkar inte att stå hur länge som helst. Vid 3 cyklade vi därifrån och hem för att byta om. Till gymmet och körde träna med instruktör, svettigt. Hem för att äta och pluggade lite nu på kvällskvisten. Tänkte kolla lite djursjukhuset nu och sen SOVA:)

Nöjda med mat efter äventyr i kulvert!:)

Presentation

Välkommen hit, till en blogg som jag inte riktigt vet hur den kommer bli, men det får vi väl se!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards