iborg

Alla inlägg den 24 mars 2014

Av Ida - 24 mars 2014 19:51

Hej, hallå, god kväll!

Sitter för en gångs skull och bloggar vid datorn, sjukt skönt ju. Min mobil har segat ihop totalt, måste nog ta och uppdatera den någon dag. Någon dag är för övrigt ett vädligt bra ord, som jag börjat använda mig av ganska mycket sen jag flyttade upp hit. 

Med mina förra jobb fanns inte riktigt någon dag. Jag menar, jag kunde ju inte bara kastrara den grisan någon dag, det behövdes göras just DEN dagen. Samma gällde hästarna, de skulle också göras just den dagen, annars blev det fel. Men nu... Alltså, det vi gick igeom för en månad sen, som man tänkte "det här ska jag lära mig direkt så att det är lättare sen", sitter jag med nu. Ändå tycker jag inte att jag har planerat min tid dåligt. Med tror att det är lite det som är skillnaden, och jag gillar nog jobblivet bättre. Men har 5 år kvar, så hinner kanske lära mig det här också!

Nog om detta, fingrarna bara flög över tangentbordet. 


Idag vaknade jag lite i 7, åt frukost och tyckte att livet var härligt. Kunde sitta i min ensamhet i köket, kolla å paddan osv. Fram till andra tuggan. Då kommer min hyresvärd in, och den sköna känslan är som bortblåst. Det var bara att slänga i sig maten och sen gick han iväg.. Slår aldrig fel, vi blir alltid klara typ samtidigt. Efter frukosten började jag faktiskt laga mat. Tycker bättre om att laga maten på morgonen, vet inte riktigt varför. Men kunde då i lugn och ro förbereda en pasta/kyckling/broccoli/svampgratäng med mangochutneysås, bacon och ost på toppen. Ställde in den i ungen och där fick den stå tills det var dags för lunch. 

Jag passade även på att slinka ner i tvättstugan och köra några maskiner. Sen satte jag mig och pluggade urogenitalia(stavning?!) fram till lunch, åt och fortsatte med UG till typ halv 3. Då gick jag raskt över till digestion (snabba vändningar här i huset). Satt med det till 16 och sen var det dags för gymmet. Då jag nu har tryckt i min 300 g choklad på 2 dagar hade jag lite dåligt samvete... Men hade faktiskt bokat detta pass redan förra veckan. Körde TMI, träna med instruktör, sjukt jobbigt.


När jag kom hem blev det lite fil och musli, sen dags för fotöljen igen. Har fortfarande en timme kvar kan jag tänka mig. Blev en ordenlig paus. 


DESSUTOM (förlåt för att det kommer så sent) fyller min kära pappa år idag! GRATTIS till honom. Ringde imorse och kan inte förstå hur han orkar med det han håller på med. Pappa körde hela vägen från Italien själv i bilen, typ nonstop! Jag skulle döö. Och nu är han hemma efter X antal veckor i Italien, som antagligen dolimiternas äldsta (och framförallt bästa) skidguide. Strongt tycker jag! Antagligen är han alldeles svart i ansiktet också, fuskigt. 


Nej hörrre ni, nu ska jag tillbaka till mina papper!     

 

Presentation

Välkommen hit, till en blogg som jag inte riktigt vet hur den kommer bli, men det får vi väl se!

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21
22 23
24
25
26 27
28
29
30
31
<<< Mars 2014 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards